Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw bestelling

Goederen worden meestal binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling verzonden en worden via onze koerierdienst verzonden.

Verzendkosten zijn inclusief handling- en verpakkingskosten, evenals verzendkosten. Goederen die op pallets worden verzonden, zijn op "verloren pallets" (zonder borg). Behandelingskosten zijn vast, terwijl vrachtkosten variëren afhankelijk van het gewicht / totale voetafdruk van de zending en de postcode van de bestemming. We adviseren u om uw items in één bestelling te groeperen. We kunnen niet twee afzonderlijk geplaatste bestellingen groeperen en verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

De verpakking die wordt gebruikt voor het transport van de goederen is aangepast en garandeert hun staat tot aan de receptie.

Eventuele schade moet worden genoteerd aan de receptie, in aanwezigheid van de bestuurder en toegevoegd aan de routekaart. Een kopie moet binnen 48 uur aan ons worden verzonden.Beschadigde goederen worden kosteloos aan u geretourneerd.

Voor elke bestelling waarvoor pallettransport vereist is, moet toegang mogelijk zijn tot en geparkeerd kunnen worden voor een "oplegger" -vrachtwagen. De levering is op het trottoir.

------ tekst hier invoegen in relatie tot afwezigheid (christophe moet met John de voorwaarden zien) -----

In het geval van retourneren zijn de organisatie- en transportkosten de verantwoordelijkheid van de klant, behalve in geval van fouten van onze kant.