Hoge krukken en stoelen

Hoge krukken en stoelen

Verkoop van stoelen en krukken, opvouwbaar, stapelbaar, praktisch en esthetisch!

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel van uw evenement, en als u een huurder bent, zijn ze ook een essentieel onderdeel. U zult zich verschillende vragen moeten stellen over de verschillende aspecten die we hieronder zullen behandelen. Let op!

Stijl stoelen

Denk bij het kiezen van uw stoelstijl na over waar hij gebruikt zal worden. Een kasteelbruiloft met een chique uitstraling zal niet goed gaan met plastic stoelen. Een ontspannen bruiloft in landelijke stijl kan moeilijk worden gecombineerd met al te uitgebreide modellen. 

Hetzelfde geldt voor het comfort van stoelen voor een show van 10 minuten of 4 uur. Houd ook rekening met de praktische kant, opbergen, schoonmaken na het evenement .... 

Klapstoelen:

Dit is een van de eenvoudigste modellen die we hebben. Deze hebben het voordeel dat ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt en weinig ruimte in beslag nemen als u ze aan het eind van de avond wilt verwijderen om de dansvloer te vergroten. Ze zijn ook zeer compact en de opbergwagens helpen u om ze goedkoop op te bergen en te vervoeren. Hoge krukken volgen dezelfde principes.

Stapelstoelen of hoge krukken?

Of ze nu effen of vierkant zijn, gekleurd of niet, stapelstoelen nemen niet veel tijd in beslag om op te stellen, maar ze nemen wel meer ruimte in beslag, dus denk erover na. Ze zijn niettemin licht en stevig en dus niet bang voor meervoudig gebruik. Sommige hebben zelfs een kussen voor extra comfort. De populairste kleuren zijn wit, zwart en lichtgrijs. Ze zijn erg populair. 

De stoelen? Met of zonder armleuningen? 

Dat is een kwestie van comfort en opbergruimte, maar ze kunnen heel licht zijn dankzij de speciale constructie van de stoel.

Voor deze stoelen, die ook stapelbaar zijn, hebben we altijd de bijbehorende trolley. De meest populaire kleuren zijn wit, zwart, lichtgrijs en ecru. Ze zijn tegenwoordig bijzonder populair. 

Comfort

Het comfort van een stoel ligt in een geslaagd evenwicht tussen zachtheid en stevigheid, dat wij voortdurend proberen te verbeteren. Voor de rugleuning hebben wij hoge frames die de rug volledig laten rusten. De zitting zelf is niet te hard of te zacht. Sommige hebben een gewatteerde zitting als u dat materiaal wilt gebruiken.

Uw keuze

Nu uw behoeften tot in de puntjes zijn uitgewerkt, denkt u na over de tafels die het geheel zullen vervolledigen. Goede selectie! 

Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW.

Zwarte Cluny klapstoel - lichtgrijs frame

€ 19,90

Klapstoel Cluny - lichtgrijs / antraciet

€ 19,90
Klapstoel Cluny zwart - zwart Klapstoel Cluny zwart - zwart gevouwen

Klapstoel Cluny - zwart / zwart

€ 19,90

Cluny klapstoel - Wit / wit frame

€ 19,90

Cécile klapstoel - zwart

€ 40,90

Cecile klapstoel - wit

€ 40,90

Cuzy stapelstoel

€ 34,90