Klapstoelen

Klapstoelen

Praktisch en zuinig, klapstoelen te koop

Een buitenfeest, een binnenfeest, een schoolvoorstelling, een blokfeest ....

Wij hebben klapstoelen met een hoogwaardig ontwerp voor uw bruiloften, maar ook luxere klapstoelen voor evenementen met een hoge standing. Klapstoelen voor verhuur aan gemeentes en gemeenten waar de criteria duurzaamheid en kwaliteit gecombineerd moeten worden met gebruiksgemak. 

Het assortiment is zo opgebouwd dat wij voor elk evenement en elke sector de juiste klapstoelen kunnen aanbieden.

Eén ding gemeen: optimale flexibiliteit

Klapstoelen zijn ideaal om een ruimte snel uit te rusten met het vereiste aantal stoelen en ze vervolgens snel op te bergen, zodat uw locatie flexibel kan worden gebruikt voor elk type evenement. Klapstoelen nemen zeer weinig ruimte in beslag en zijn ideaal voor gebruik op verschillende locaties omdat ze tijdens het transport weinig ruimte innemen.

Tijdloos ontwerp 

De klapstoelen hebben een tijdloos design zodat langdurig gebruik gegarandeerd is, de onderdelen zijn altijd leverbaar zodat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop, wij verzekeren de levering van onderdelen voor onze klapstoelen voor vele jaren.

Grote voorraad, snelle levering 1000 klapstoelen of 10, de klapstoelen zijn zeer goed op voorraad en zijn enkele dagen na ontvangst van de bestelling al leverbaar.

Zwarte Cluny klapstoel - lichtgrijs frame

€ 19,90

Klapstoel Cluny - lichtgrijs / antraciet

€ 19,90
Klapstoel Cluny zwart - zwart Klapstoel Cluny - zwart / zwart

Klapstoel Cluny - zwart / zwart

€ 19,90

Cluny klapstoel - Wit / wit frame

€ 19,90

Cécile klapstoel - zwart

€ 40,90

Cecile klapstoel - wit

€ 40,90