Heeft u onlangs een receptie, buurtfeest met buren of miHeeft u onlangs een receptie gehad, een buurtfeest met buren of misschien een bruiloft of bent u van plan er een te houden maar weet u niet hoe u uw tafels aantrekkelijk, origineel en uniek moet maken? De oplossing is simpel: bedek uw tafels met een hoes of tafelkleed. Ze voegen inderdaad een vleugje charme toe, onderscheiden je van anderen en laten zien dat je een goede smaak hebt!sschien een bruiloft gehouden of bent u van plan er een te doen maar weet u niet hoe u uw tafels aantrekkelijk, origineel en uniek kunt maken? De oplossing is simpel: dek je tafels af met een hoes of een tafelkleed. Ze voegen inderdaad een vleugje charme toe, onderscheiden je van anderen en laten zien dat je een goede smaak hebt! Bovendien is de keuze enorm tussen de verschillende kleuren, modellen en het materiaal dat voor de fabricage wordt gebruikt. Bovendien is hun onderhoud verontrustend eenvoudig. Voor een elastische hoes van elasthaan hoeft u deze alleen in de wasmachine te doen, waarbij u er meer op moet letten dat de hoes een delicate doek is en daarom niet mag worden gewassen met n een andere stof. De optimale wastemperatuur is 40 ° Celsius. Als er echter een mogelijke vlek van wijn of een andere vloeistof het tafelkleed of de hoes zou vervuilen, doe je de hoes gewoon in de wasmachine, maar deze keer raden we aan om de wastemperatuur op 60 ° Celsius en voeg daarnaast een product toe in de stijl van een product dat in een grote supermarkt wordt verkocht, een product van het type Vanish. Vervolgens, nadat u het tafelkleed of de hoes in de wasmachine heeft gepompt, hoeft u het alleen maar zorgvuldig uit te wringen en te drogen. Gelukkig voor jou mag er niet worden gestreken. Als het gaat om polyester hoezen, is het onderhoudswerk hetzelfde. We raden u echter aan dit nog voorzichtiger te doen vanwege het type stof dat voor dit model wordt gebruikt

Bovendien is de keuze enorm tussen de verschillende kleuren, modellen en het materiaal dat voor de vervaardiging ervan wordt gebruikt.

Bovendien is het onderhoud ervan verontrustend eenvoudig.

Voor een rekbare hoes gemaakt van elastaan ​​hoeft u deze alleen maar in de wasmachine te doen. Let er daarbij vooral op dat de hoes een delicaat stuk wasgoed is en daarom niet mag worden gewassen zonder elke andere stof. De optimale wastemperatuur is 40 ° Celsius.

Share this post

Comments (1)

    • Julien
    • 2022-10-16 19:34:56
    Merci pour les infos! C'est bien utile...