Blog - whats new?

Combien de personnes assises à tables?
0 comments
560 views

De verschillende kleuren van tafelbladen en kolomtafels
0 comments
1011 views

Hier vindt u de verschillende kleuren van de hoge tafels en terrastafels die EuroMobi.be verkoopt en de verschillende kwaliteiten van het tafelblad.

Wie zijn wij?
0 comments
1016 views

Achter de site vindt u een familiaal en dynamisch team dat zich tot het uiterste inspant om zijn klanten optimaal te bedienen!

Apparatuurbewaking bij EuroMobi
0 comments
2545 views

Als ik voor dit seizoen een bepaald model stoelen of tafels voor het terras van mijn restaurant koop, zal hetzelfde materiaal dan volgend jaar beschikbaar zijn, als ik bijvoorbeeld mijn aantal covers wil verhogen? U bent recentelijk gestart in de toekomstige horecasector, u wilt misschien gewoon uw restaurant uitbreiden of u wilt gewoon meubels bestellen voor een feest of een evenement met plaats elk jaar en in deze gevallen ben je bang dat je volgend seizoen niet meer kunt aanbevelen

 Zijn de tafelbladen gemakkelijk schoon te maken?
1 comments
4663 views

Heeft u onlangs een receptie, een buurtfeest met buren of misschien een bruiloft gehad of bent u van plan er een te houden maar weet u niet hoe u uw tafels aantrekkelijk, origineel en uniek moet maken? De oplossing is simpel: bedek uw tafels met een hoes of tafelkleed. Ze voegen inderdaad een vleugje charme toe, onderscheiden je van anderen en laten zien dat je een goede smaak hebt!

 Wat raad je aan als stoelen die het hele jaar door buiten blijven staan?
0 comments
2426 views

Begint u in de horeca en heeft u tot uw genoegen een terras voor uw restaurant dat u wilt uitrusten met stoelen of parasols? Weet u niet welk model stoelen u moet kiezen dat meerdere jaren meegaat? Kent u de geldende wetgeving die op dit onderwerp betrekking heeft niet? Laat ons u dan al deze details leren die voor u van cruciaal belang zijn, zodat u achteraf geen fouten maakt.

EuroMobi.be en ecologie
0 comments
1377 views

Wat doet EuroMobi om het milieu te beschermen? Met betrekking tot materialen, transport herbebossing ...

Welk type stoel kiezen voor een bruiloft buitenshuis?
0 comments
5417 views

Om een ​​succesvol huwelijk te hebben en een van de beste en meest memorabele herinneringen aan je leven te hebben, moet alles perfect zijn op D-Day, en dit geldt vooral voor alles wat met decoratie te maken heeft. Daarom bieden wij u, tegen de beste prijs / kwaliteit verhouding, een zeer ruim assortiment stoelen geschikt voor zowel binnen als buiten bruiloften.

 In welk geval een rechthoekige tafel gebruiken en in welk geval een ronde tafel?
0 comments
1732 views

Generatie X, Y en Z, nu is het tijd voor bruiloften en andere verschillende evenementen zoals evenementen, de lancering van uw bedrijf (bijvoorbeeld een brouwerij), de erfenis van een pand dat u opnieuw wilt inrichten of gewoon een klein feestje thuis of ergens anders in het weekend. Maar om indruk te maken op uw gasten of om gewoon te laten zien dat u een goede smaak heeft, moet u de juiste decoratie kiezen. Er doet zich echter een dilemma voor: weet u wanneer u een ronde tafel of een rechthoekige tafel moet kiezen? Mocht het antwoord u helaas niet bekend voorkomen, laat ons u dan begeleiden bij uw keuze.

 Ik doe snacks, wat raad je aan als tafels en stoelen voor op mijn terras?
0 comments
1751 views

Begint u in de kleine horeca of bent u op zoek naar uitbreiding van uw reeds bestaande zaak maar weet u niet welke tafels en stoelen u moet kopen en hoe u alle producten die de handelaars u aanbieden kunt onderscheiden? Weet u niet wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende producten? In dat geval laat ik u kennismaken met onze verschillende producten