In welk geval een rechthoekige tafel gebruiken en in welk geval een ronde tafel?

Generatie X, Y en Z, nu is het tijd voor bruiloften en andere verschillende evenementen zoals evenementen, de lancering van uw bedrijf (bijvoorbeeld een brouwerij), de erfenis van een pand dat u opnieuw wilt inrichten of gewoon een klein feestje thuis of elders in het weekend. Maar om indruk te maken op uw gasten of om gewoon te laten zien dat u een goede smaak heeft, moet u de juiste decoratie kiezen. Er doet zich echter een dilemma voor: weet u wanneer u een ronde tafel of een rechthoekige tafel moet kiezen? Mocht het antwoord u helaas niet bekend voorkomen, laat ons u dan begeleiden bij uw keuze.

Laten we eerst eens kijken naar de gebruiksscenario's en redenen om voor de rechthoekige tafel te kiezen.

In de eerste plaats wordt het gebruikt door de huurders van materiaal bedoeld voor demonstraties. Inderdaad, een grote meerderheid van de huurders van apparatuur heeft een voorkeur voor deze tafel, omdat deze gemakkelijk stapelbaar is en maximale ruimte inneemt wanneer deze wordt uitgeklapt.

Ten tweede wordt het intensief gebruikt door brouwers die het sterk aanbevelen. Het wordt aanbevolen omdat het verkrijgbaar is in verschillende maten, respectievelijk 122 cm x 76 cm, 183 cm x 76 cm en in groot formaat 220 cm x 76 cm. Door zijn vorm is de opslag ook heel eenvoudig en het transport is hetzelfde.

Laten we tot slot de redenen voor de keuze en gebruiksscenario's van de rondetafel bespreken.

Om te beginnen is dit type tafel een grote favoriet bij cateraars. Ze gebruiken nauwelijks een tafel anders dan een ronde vorm, omdat de gebruiksvoorwerpen ook van deze vorm zijn.

Om verder te gaan, gebruiken openbare ontvangstruimten voornamelijk deze vorm van tafel. Om je een gekwantificeerd cijfer te vertellen, rekenen ontvangstruimten op een verhouding van 85% ronde tafels tot ongeveer 15% rechthoekige tafels.

Als u bovendien een klein feestje voor het weekend wilt organiseren, of het nu voor een verjaardag is of om leuke tijd door te brengen met uw dierbaren, maar ook en vooral in het geval van een privéreceptie, is de exclusief gebruik van de ronde tafel wordt een noodzaak.

Een modieus en gebruikelijk effect speelt echter een rol als het gaat om de diameter van deze tafelvorm. Voorkeuren zijn inderdaad divers; in Frankrijk is bijvoorbeeld de diameter van 183 cm de referentie terwijl in Duitsland de grote diameter van 200 cm voorrang heeft of in België draait de mode om naar tafels met een diameter van 153 cm en we zien ook een stijging van 165 cm in diameter.

Ten slotte wordt deze tafel omwille van de voorkeur door Belgen op bruiloften aanbeden. Het is er dan ook erg in de mode.

Samenvattend hangt de keuze af van uw beroep, hoe u het wilt gebruiken en de verschillende modi die u kunt volgen en waar u woont.

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment