Ik doe snacks, wat raad je aan als tafels en stoelen voor op mijn terras?

Begint u in de kleine horeca of wilt u uw reeds bestaande zaak uitbreiden, maar weet u niet welke tafels en stoelen u moet kopen en hoe u alle producten die handelaars u aanbieden kunt onderscheiden? Weet u niet wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende producten? In dit geval wil ik u kennis laten maken met onze verschillende producten.

Allereerst bieden wij u de Morel-typetafel aan (https://euromobi.eu/fr/p/174-table-mange-debout-morel-anthracite-70-x-70-cm.html). Deze tafel is ideaal voor alle soorten tafelen op het terras. Vierkant van vorm en meet 70 cm x 70 cm, deze tafel is perfect voor het organiseren of eventueel reorganiseren van uw terras. Daarnaast biedt het 4 comfortabele plaatsen voor 4 stoelen. Dit type tafel is compatibel met 2 soorten bladen: de Sevelit en de Mlit, goedkoper.

Dan omvat ons aanbod ook een ander type tafel, de Helsinki tafel. Dit model is erg populair tussen de verschillende aanbiedingen in onze catalogus. Ook vierkant van vorm en met afmetingen van 70 cm x 70 cm is deze tafel bij uitstek geschikt voor catering op het terras. De opslag is verontrustend eenvoudig en bespaart een aanzienlijke hoeveelheid ruimte. Daarnaast is deze tafel solide door zijn RVS constructie. Het biedt ook 4 comfortabele stoelen.

Ten slotte stellen we u graag de Mater-typetabel voor (https://euromobi.eu/fr/p/177-table-mange-debout-athenes-antracite-o80cm.html). Het is het favoriete model van onze klanten. Deze tafel is inderdaad uw favoriet, om verschillende redenen. Dankzij de structuur van gehamerd grijs staal is deze tafel solide, maar hij houdt ook stand op elke grondsoort en elk terrein. Maar toch, de andere voordelen zijn dat het tafelblad verwisselbaar is (met mogelijkheid tot vergroting als je kiest voor onze extra grote steun) en dat het opvouwen in een handomdraai is gebeurd.

Laten we nu verder gaan met de verschillende stoelen die we aanbevelen voor uw cateringproject.

Onze catalogus geeft u de mogelijkheid om de stoel van het type Cuzy te kopen (https://euromobi.eu/fr/p/97-4-chaise-empilable-Cuzy.html#/27-cadre-polypropyleen_blanc om te zien of u dat wenst presenteer het in wit of een andere kleur). Deze elegant ontworpen stoel zal uw meest veeleisende toekomstige klanten aanspreken. Maar door zijn elegantere en charmantere design maar ook door zijn robuuste polypropyleen structuur is deze stoel iets duurder zonder onbereikbaar te zijn. De prijs is 30,50 euro.

Anderzijds biedt de Grosfillex-site ook een stoelmodel aan, de X-One.

Kortom, de keuze van benodigdheden en meubels wordt gemaakt op basis van uw budget, hun kwaliteit / degelijkheid / prijsverhouding, uw eethoek op het terras en eventuele opslag- en opslagruimte. Maar het wordt meestal gedaan op basis van uw smaak en het type en het aantal klanten dat u wilt aantrekken.

Share this post

Related products

Mater hoge tafel - Ø85cm - Sevelit - 7 varianten

€ 81,90

Transportwagen voor Cross Back stoelen

€ 524,90

Comments (0)

No comments at this moment