Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in België, in Brussel, centrale regio in Europa.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van professioneel meubilair, stapelbaar en opvouwbaar, voor allerlei evenementen en beroepen.

Het succes van een evenement hangt af van de beheersing van de logistiek en dit vereist het gebruik van professioneel kwaliteitsmeubilair.

Om het vervoer van uw evenementenmeubilair te optimaliseren, moet het zodanig worden aangepast dat het weinig ruimte inneemt tijdens het vervoer of de opslag; dit betekent ruimtebesparing, opslagruimte, kortom, transportgemak met stapelbare artikelen op aangepaste wagens. 

Onze stapelbare tafels en stoelen (en/of klapstoelen) voor zwaar gebruik zijn ontworpen voor intensief en professioneel gebruik.

Ons materiaal is al meer dan 20 jaar beproefd in dienst van gemeenschappen, hotels en restaurants, maar ook van ziekenhuizen, scholen, administraties, enz.

Ontworpen door en voor professionals, heeft het zich gevestigd bij restauranthouders en catering professionals, met een breed scala aan producten en een zeer concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. 

Dankzij deze expertise, of u nu hotelier, horecaprofessional of particulier bent, biedt Euromobi u een ruim assortiment tafels, krukken en stoelen voor uw buitenterrassen of binnenmeubilair voor intensief gebruik.  

Onze kwaliteitsmeubelen maken hun belofte van robuustheid en comfort waar. Maar wij leveren ook de nodige diensten voor het beheer van reserveonderdelen die de levensduur van uw investering verlengen (melamine tafelbladen - stoelen - armleuningen - resistente stalen structuur, enz.) 

Bent u van plan horecamateriaal voor uw brouwerij aan te schaffen, voor binnen- en buitengebruik? Wij bieden u kwaliteitsmeubilair geoptimaliseerd voor catering. Euromobi is uw partner in duurzaam meubilair!

Ook voor restaurants en hotels hebben wij in ons gamma stapelbaar barmeubilair, modulaire veiligheidspalen, maar ook barnums, priëlen, in hoogte verstelbare vouwtenten, opklapbare horeca tafels, banket tafels,... 

Neem de tijd om uw behoeften te analyseren: materiaalkleur (taupe, aluminium, beuk, eik, wit, zwart, zand, fluweel, bruin...) materiaal (polypropyleen, polyethyleen, hars, epoxy...)  

Kwaliteitservaring en knowhow in de verkoop van professioneel materiaal

Evenementenmeubilair overspoelt de markt, het is niet moeilijk om het te vinden. Maar een gekwalificeerde en betrouwbare leverancier vinden is veel moeilijker. Waarom? Omdat ervaring op het terrein telt. Door de juiste leverancier te kiezen, profiteert u niet alleen van kwaliteit, maar ook van knowhow en ervaring. EuroMobi kan u begeleiden in de juiste keuze van de producten waarin u wilt investeren.

Evenementenmeubilair is de sleutel tot het succes van uw evenementen. U moet de meest geschikte modellen selecteren voor uw behoeften. Doe een beroep op onze adviseurs om u te helpen de juiste keuze te maken. U kunt het meest geschikte model tafel en stoelen kiezen voor uw bistro of ontvangstruimte, voor uw bijzetmeubilair, maar ook voor de inrichting van bijvoorbeeld een vergaderzaal.

Wij leveren als groothandel, in grote en kleine hoeveelheden, in de hele Benelux en Frankrijk.

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment